E-facturatie via Peppol vanaf 2026 verplicht in België

18 april 2024 in
E-facturatie via Peppol vanaf 2026 verplicht in België
Synvio BV, Sybren Maréchal
| Nog geen reacties

E-facturatie via Peppol vanaf 2026 verplicht in België

Met de verplichte overgang naar elektronische facturatie voor Peppol vanaf 2026, is het essentieel voor Belgische bedrijven om zich voor te bereiden op deze nieuwe norm. Odoo Accounting biedt een krachtige oplossing die naadloos integreert met Peppol en elektronische facturatie, waardoor bedrijven efficiënt kunnen voldoen aan de nieuwe vereisten.

Traditionele facturatie

Oude werkwijze

Facturatie via Peppol 


Voordelen van Odoo Accounting voor Elektronische Facturatie:

  1. Ingebouwde Peppol Integratie: Odoo Accounting is standaard voorzien van Peppol-integratie, wat betekent dat uw bedrijf automatisch voldoet aan de vereisten voor elektronische facturatie binnen het Peppol-netwerk.
  2. Eenvoudige Implementatie: Odoo Accounting biedt een gebruiksvriendelijke interface en gestroomlijnde workflows voor elektronische facturatie. Het is ontworpen om het verzenden en ontvangen van elektronische facturen moeiteloos te maken, wat resulteert in een snelle en foutloze verwerking.
  3. Vereenvoudigd Boekhoudproces: Met Odoo Accounting kunnen bedrijven hun boekhoudkundige processen automatiseren en stroomlijnen. Facturen kunnen direct vanuit Odoo worden gegenereerd, verzonden en verwerkt, wat de administratieve lasten verlicht.
  4. Compliance met Toekomstige Wetgeving: Aangezien elektronische facturatie verplicht wordt voor Peppol vanaf 2026, biedt Odoo Accounting een toekomstbestendige oplossing die uw bedrijf in staat stelt om tijdig te voldoen aan deze nieuwe regelgeving.


Waarom Odoo?

  • Gebruiksgemak: Odoo Accounting is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Het biedt een intuïtieve en moderne interface waardoor uw team snel aan de slag kan met elektronische facturatie.
  • Volledig Geïntegreerde Oplossing: Odoo biedt een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer, waardoor uw elektronische facturatie naadloos kan worden geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen zoals voorraadbeheer, CRM en meer.
  • Flexibiliteit: Odoo is aanpasbaar aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. U kunt modules toevoegen of aanpassen om de functionaliteit verder te verbeteren naargelang uw groei en veranderende eisen.
  • Ondersteuning vanuit de Gemeenschap: Odoo wordt actief onderhouden en ondersteund door een grote gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers, waardoor u kunt profiteren van regelmatige updates en uitbreidingen.

Met Odoo Accounting bent u goed voorbereid op de overgang naar elektronische facturatie en de integratie met Peppol. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Odoo uw bedrijf kan helpen bij deze transitie.

E-facturatie via Peppol vanaf 2026 verplicht in België
Synvio BV, Sybren Maréchal 18 april 2024
Deel deze post
Labels
Onze blogs
Archiveren
Aanmelden om een reactie achter te laten